zuydfiets.nl

VanMoof

TESTR

TESTRIT

Maak via de website van vanmoof een afspraak voor een testrit. Bij ons kun je goed parkeren in de nabijheid van de winkel. Onze locatie loont zich uitstekend voor het maken van een mooie testrit. In Amby ontspringt de Hooverenweg die verderop overgaat in de Kuitenbergweg. Het landbouwweggetje zoekt in alle rust zijn weg naar Berg en Terblijt. De klim wint in de eerste kilometer amper hoogtemeters. Het steile stuk kun je dan al in de verte al zien liggen. Daar ligt een strook van ruim 7% op je te wachten! Je fietst dan weer terug via de Rasberg (Rijksweg), daar kun je meteen de remmen testen. Wij weten zeker dat deze omgeving om een fiets te testen een fantastische ervaring is en we weten dan ook zeker dat je hiermee overtuigd bent van de capaciteiten van de fiets.

zuydfiets is vanmoof certified workshop en bij zuydfiets kun je de vanmoof S3 en ook de vanmoof X3 testen.

PARKEREN kan gratis en (meestal) op de parkeerplaatsen voor de deur van zuydfiets. Let op de laden en lossen plaats is niet bedoeld om te parkeren.

Klik hier om een testafspraak in te plannen

REPARATIE EN STATUS

Voordat u uw reparatie bij vanmoof aan gaat melden, dient u eerst uw fiets tenminste 12 uur op te laden. Na het opladen drukt u op de reset button op de fiets. Indien de storingen dan nog voorkomen of het opladen lukt niet, dan kunt u de fiets bij vanmoof aanmelden voor reparatie.

Een reparatie aan je vanmoof kun je hier in plannen. Doorgaans neemt een reparatie gemiddeld 5 werkdagen in beslag. Een reparatie kan ook langer duren. U krijgt een bericht zodra uw reparatie gereed is. U ontvangt GEEN tussentijdse status updates, status navragen worden door ons NIET beantwoord. Soms duurt een reparatie wat langer als er onderdelen besteld moeten worden.

Indien je ondersteuning nodig hebt voor, of vragen hebt over je vanmoof, dan dien je rechtstreeks contact op te nemen met vanmoof Support

bij de bestelling van jouw vanmoof kun je de referentie code: VRR#2T7W-QXQF-LHRR gebruiken. Hiermee verdient zuydfiets vanmoof credits die we later weer kunnen gebruiken voor leuke acties en een nog betere merkbeleving

© 2022 zuydfiets.nl

Thema door Anders Norén