zuydfiets.nl

verkoop – reparatie

Quad Lock producten

zuydfiets is officieel dealer van de Quadlock oplossing.

De quadlock is een “smartphone” bevestiging voor op de fiets. De mount is ontzettend stevig en zit goed vast. Gebruik je de smartphone om een mooie knooppuntroute te fietsen, gebruik je de smartphone op de racefiets om je segmenten op strava te verkennen, of ga je liever op je downhill bike voor de beste Strava tijd bergaf? De Quadlock mount zorgt ervoor dat je smartphone de rit overleeft. Er zijn ook quadlock mounts leverbaar voor tijdens het hardlopen, de armband. Maar de quadlock mount is zeker ook geschikt voor in de auto of op de motor!

Er is zelfs een universele mount beschikbaar. Een klant gebruikt deze universele mount in combinatie met de remote control voor een drone. De drone wordt nu bediend vanaf de fiets.

Mooie en goede oplossingen voor de smartphone op je bike avontuur!

Verder Bericht

© 2019 zuydfiets.nl

Thema door Anders Norén