zuydfiets.nl

verkoop – reparatie

Superior Dealer

De Superior 2018 colelctie komt er aan.

Superior ken je wellicht niet, misschien ook wel. Superior was tot voor kort hoofd sponsor van het Bart Brentjens Mountainbike Team. Superior maakt high-end fietsen in het sportieve segment. Er wordt niet alleen gedacht aan de volwassen rijder, maar zeker ook aan de jeugd. Niet alleen de heren kunnen kiezen uit verschillende modellen, maar ook aan de dames is gedacht. De dames fietsen hebben een andere geometrie die zeker ook geschikt is voor de kleinere heren. Fiets je liever met ondersteuning? Ook dat kan! Er zijn verschillende Full-suspension fietsen leverbaar en natuurlijk ook de hardtail fietsen met ondersteuning worden niet vergeten. En weet je wat nog meer top is? Er zijn ook specifieke dames modellen in zowel full-suspension alsook in hardtail leverbaar.

Nieuwsgierig?

Kom dan snel bij zuydfiets.nl informeren naar deze modellen. Ik verwacht de eerste 2018 modellen midden/eind oktober op voorraad te hebben.

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 zuydfiets.nl

Thema door Anders Norén