zuydfiets.nl

Nieuw in Amby

Heeft u een defect aan uw fiets of heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, dan bent u meer dan welkom bij zuydfiets om uw fiets aan te leveren.

Alle reparaties van banden plakken tot het compleet vervangen van het aandrijfgedeelte (ketting, tandwielen), van het monteren van een bel tot het overnieuw inspaken van een wiel verzorgt zuydfiets graag voor u. Ook kunt u bij zuydfiets terecht voor de aanschaf van een binnenband, onderhoudsmiddelen of gewoon voor de gezelligheid.

Bij zuydfiets zien we u graag voor de aankoop van een goede gebruikte fiets of nieuwe Alpina kinderfiets. Bent u voor uw kind op zoek naar een geschikte mountainbike of racefiets, ook dan helpen we u graag! Uiteraard hebben we ook mountainbikes of racefietsen in de grotere maten.

De liefde voor oude fietsen is groot, daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een vintage fiets. Heeft u hulp nodig bij het opknappen van uw oude fiets, ook dan bent u bij zuydfiets aan het juiste adres. Met kennis van zaken en veel liefde restaureren we uw eigen droomfiets.

Via onze uitgebreide webshop velodirect kunt u producten bestellen tegen scherpe prijzen. Deze kunt u ophalen in onze winkel of thuis laten bezorgen.

Graag zien wij u medio september 2016 bij zuydfiets of bij velodirect!

 

Dealer van o.a.:

Superlichtgewicht highend kinder mountainbikes.
Hardtail
 

pyro

Fantastisch mooie en highend fietsen, in meer dan 70.000 kleurencombinaties te bestellen.
MTB-Hardtail | MTB-Fullsuspension | MTB E-Bike HT&FS | Race | Trekking | E-Bike |City
 

Drössiger Logo mit Claim

highend loopfietsen en kinderfietsen  

early-rider-logo

Fietsmetingen, klikpedaal afstelling en werkplaatsuitrusting